Årets julklapp 2015

Betygsätt gärna page

Årets julklapp 2015 blev Robotdammsugaren

När tid är en bristvara efterfrågar många konsumenter smarta verktyg som kan underlätta i vardagen. Många renoverar och förnyar vilket driver möbel-, bygg- och även elektronikhandeln. Årets Julklapp 2015 är Robotdammsugaren.

Tekniken utvecklas och robotiseringen påverkar allt fler områden omkring oss. Städning är en syssla som många gärna skulle vilja slippa och ett minskat RUT-avdrag kan också bidra till att vi söker efter något som kan förenkla monotona vardagssysslor. Robotdammsugaren kan användas av alla hushåll och frigöra tid för familj, vänner och fritidsaktiviteter.

Robotdammsugare säljer

Robotdammsugaren uppfyller alla tre kriterier för att bli Årets Julklapp:

Robotdammsugaren representerar den tid vi lever i 
Det har länge talats om det smarta hemmet och nu kan vi på riktigt säga att vi är där. Innovativ teknik driver på robotiseringen i samhället och med dagens tidspress söker vi verktyg som kan underlätta i vardagen. Robotdammsugaren kombinerar efterfrågan på hjälpredor i vardagen med ett starkt fokus på hemmet.

Robotdammsugaren säljs i många exemplar
Robotdammsugaren växer i popularitet och funktionerna blir ständigt bättre. Fler och fler inser nyttan med en automatisk dammsugare. Redan i fjol sågs ett ökat intresse, men det är först i år vi har sett den riktiga försäljningsboomen. De säljs i många exemplar och finns i olika prisklasser och modeller.

Robotdammsugaren har fått ett nyväckt intresse
De första robotdammsugarna dök upp runt år 2000. De första modellerna på marknaden gav varierande städresultat. Men de moderna versionerna på marknaden idag har mognat, förbättrats kvalitetsmässigt och motsvarar bättre konsumenternas förväntningar och behov..

 

Källa: HUI research