Julrim på Presentkort

Publicerat
3.5/5 - (4 röster)

Julrim på Presentkort

1. I mitt huvud står det still, du får köpa vad du vill

2. Det är verkligen inte så lätt, att hitta den färg som är rätt. Du kanske vill ha en blå, fast jag väljer en grå. Men nu får du själv bestämma, vad du vill ha i din garderob hemma. Ta med dig gåvan till butiken, köp något själv så blir du inte besviken.

3. När julen är över då har du klöver och kan handla det just du då behöver Rea på stan med massor av kunder köpt något raffigt att ha inunder! Sedan kan du gå och låta dig på bio skrämmas men du får inte ta av dig – då får du skämmas!

4. Då man inte har samma smak i alla väder, får du bestämma dina egna kläder!

5. En liten lapp till en stor affär, du ser väl kanske vad det är. Men bra att ha när du skall betala det hela, sedan spännande kvällar med dig vill jag dela.

6. För att ni ska hålla er på bettet ger jag er en gåva på detta sättet. Jag vill inte hålla tand för tunga till er lov jag gärna sjunga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.